Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Παγκράτι- Άγιος Αρτέμιος / Οδός Φρύνωνος 13.
Πρόκειται για ένα δρόμο ήπιας κυκλοφορίας πλάτους 16.00μ., με δενδροφυτευμένα πεζοδρόμια. Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά σε δύο κεντρικούς δρόμους την Οδό Φιλολάου και την Λεωφ. Υμηττού, σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο του Παγκρατίου, από γνωστά super markets και αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων, σχολεία όλων των βαθμίδων της περιοχής, παιδικές χαρές και το Αθλητικό κέντρο του Μετς . Σε απόσταση 100μ. βρίσκεται ο τερματικός σταθμός των Τρόλευ με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω της θέσης του οικοπέδου, απέναντι από δρόμο κ ελεύθερο οικόπεδο τα διαμερίσματα έχουν όλα διαμπερή φωτισμό, εξαερισμό και οπτική άνεση.

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
Το κτίριο ανεγείρεται σε οικόπεδο επιφανείας 121 τ.μ. Αποτελείται από υπόγειο, Ισόγειο (Pilotis), έξη ορόφους, δώμα και στέγη. Στους τέσσερις πρώτους ορόφους του κτιρίου αναπτύσσονται τέσσερα ανεξάρτητα όροφο διαμερίσματα καθώς και μία μεζονέτα που καταλαμβάνει τον πέμπτο, έκτο όροφο και το δώμα του κτιρίου.
Στο υπόγειο του κτιρίου βρίσκονται οι αποθήκες και οι μηχανολογικοί χώροι. Στο ισόγειο υπάρχει η είσοδος του κτιρίου, ο ανοιχτός χώρος της Pilotis, ο κοινόχρηστος πίσω κήπος καθώς και μία ανοιχτή και μία κλειστή θέση στάθμευσης.

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην ποιότητα των υλικών της κατασκευής, τα οποία είναι απαραίτητα πιστοποιημένα ( ISO, TUV κ.λ.π.) καθώς και στην εμπειρία των εξειδικευμένων συνεργείων που τα τοποθετούν.
Ο σκελετός του κτιρίου έχει μελετηθεί και κατασκευάζεται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές του Ελληνικού Αντισεισμικού Κανονισμού 2000 και 2004. Σε όλες τις περιμετρικές τοιχοποιίες τοποθετείται σενάζ, ενώ οι ενώσεις τοιχοποιίας και σκελετού καθώς και οι ηλεκτρολογικές σωληνώσεις επενδύονται με αντισεισμικό πλέγμα.
Τα δάπεδα των χώρων υποδοχής, κουζινών, διαδρόμων, εξωστών και ημιυπαιθρίων θα διαστρωθούν με ευρωπαϊκά πλακίδια Group 4, ενώ αυτά των εξωστών με αντιολισθητικά και αντιπαγετικά ευρωπαϊκά πλακίδια Group 4. Τα δάπεδα των κοιτώνων θα είναι ξύλινα καρφωτά ή κουμπωτά. Τα λουτρά και W.C. θα είναι, διαστρωμένα και επενδεδυμένα με ευρωπαϊκά πλακίδια Α΄ ποιότητας, τα είδη υγιεινής είναι της IDEAL STANDARD και οι αναμικτικές μπαταρίες της FIORE.
Στις κουζίνες τοποθετούνται ντουλάπια με βακελιτικά πορτάκια, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.
Το σύστημα της αυτόνομης θέρμανσης λειτουργεί με boiler αερίου, το οποίο προσφέρει και μόνιμη παροχή ζεστού νερού.
Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Πιο συγκεκριμένα σε κάθε διαμέρισμα τοποθετείται, υποδομή για εγκατάσταση κλιματιστικών σωμάτων σε όλους τους χώρους, υποδομή για εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, τηλεφωνικό καλώδιο τεσσάρων ζευγών για γραμμή ISDN ή ADSL και για γρήγορο INTERNET, δίκτυο υπολογιστών και δύο επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές καθώς και δορυφορική και επίγεια καλωδίωση κεραίας τηλεόρασης, Επιπλέον στον τομέα της ασφάλειας εκτός των εξωθύρων ασφαλείας των διαμερισμάτων, με την θυροτηλεόραση ελέγχεται η κεντρική είσοδος του κτιρίου και μέσω της τηλεόρασης ελέγχεται μία κάμερα που παρακολουθεί τον χώρο του ισογείου.
Μεγάλη σημασία δίδεται στην θερμομόνωση του κτιρίου. Η πλάκα της PILOTIS, ο σκελετός και οι εξωτερικές τοιχοποιίες μονώνονται με εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 5εκ. και 3εκ.. Ιδιαίτερη επιμέλεια δίδεται τόσο στην υγρομόνωση όσο και στη θερμομόνωση της ταράτσας, με την χρήση ασφαλτόπανων κολλημένων με φλόγιστρο, θερμομονωτικών πλακών πάχους 5 εκ. και κατάλληλων ρήσεων για την απορροή των ομβρίων υδάτων. Τα διπλά μονωτικά κρύσταλλα προσφέρουν τέλεια ηχομόνωση και θερμομόνωση στα υαλοστάσια της εταιρείας EUROPA.
Τέλος οι υδραυλικές εγκαταστάσεις κατασκευάζονται με τα πλέον σύγχρονα υλικά (εύκαμπτους μονωμένους χαλκοσωλήνες χωρίς ενώσεις και κατακόρυφες στήλες αποχέτευσης από PVC Πετζετάκης 6ατμ.), η θέρμανση είναι αυτόνομη λειτουργεί με boiler αερίου, το οποίο προσφέρει και μόνιμη παροχή ζεστού νερού ενώ υπάρχει υποδομή για εγκατάσταση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα διπλής ενέργειας.

ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄ ΟΡΟΦΟΥ 60.00τ.μ.
Αποτελείται από υποδοχή-τραπεζαρία, ανεξάρτητη κουζίνα, λουτρό, κυρίως υπνοδωμάτιο και ημιυπαίθριο χώρο. Ο χώρος υποδοχής βλέπει στον μπροστινό εξώστη νοτιοδυτικού προσανατολισμού, ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο βλέπει στον πίσω εξώστη βορειοανατολικού προσανατολισμού. Η κουζίνα μπορεί να ενοποιηθεί ή να απομονωθεί από τον χώρο υποδοχής και η ανοιχτή διάταξη των χώρων χωρίς διαδρόμους επιτρέπει την ελεύθερη οργάνωση των λειτουργιών, και την δυνατότητα δημιουργίας ενός επιπλέον υπνοδωματίου. Αποθήκη υπογείου 5.00 τ.μ. και θέση στάθμευσης ισογείου (Pilotis) 10.15 τ.μ. αποτελούν τους βοηθητικούς χώρους του διαμερίσματος.

ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ 13 17237 ΔΑΦΝΗ THΛ: 210 9761888, FAX: 210 9769578, KIN: 6944 318099, E-MAIL: info@anodomi.gr